Hulp bij elke stap op weg naar een geïsoleerd huis

Isoleren kan een behoorlijke klus zijn. Interpolis IsoleerWijzer helpt je tijdens het hele proces; het uitzoekwerk, wat het oplevert, bijkomende werkzaamheden, plaatsen van betrouwbare en brandveilige isolatie, een goede afwerking en nazorg. IsoleerWijzer is een initiatief van Interpolis. We werken hierin samen met partner QBuild en de expert op dit gebied: Pluimers Isolatie.

Wat is het totaal isolatieplan?

Heb je nog geen idee wat je kunt en wilt laten isoleren? Het totaal isolatieplan van Interpolis IsoleerWijzer geeft je een volledig beeld, speciaal voor jouw huis en situatie. Het plan wordt opgesteld door een ervaren en betrouwbare expert van QBuild. Zo maak jij met vertrouwen de juiste keuzes, passend bij jouw wensen, woonsituatie en budget. Het totaal isolatieplan kost € 195,-. Dit bedrag wordt in mindering gebracht bij akkoord op een opdracht vanaf € 5000,-.

Isolatie­mogelijkheden voor jouw huis

Krijg duidelijke uitleg over de mogelijkheden op gebied van isolatie, specifiek voor jouw huis. Elk huis is anders. Daarom is isoleren ook maatwerk.

Inzicht in (bijkomende) werkzaamheden

Je krijgt inzicht in de isolatiewerkzaamheden, inclusief eventueel bijkomend werk zoals schilderwerk of leegruimen zolder. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Rendements­berekening

Je krijgt een berekening met daarin de terugverdientijd, de invloed op je binnenklimaat, je besparingen en de verminderde CO₂ uitstoot.

Advies ventilatie en binnenklimaat

Doe je voordeel met een overzicht van ventilatiemogelijkheden en tips om te zorgen dat de luchtkwaliteit in huis na isolatie goed blijft.

Informatie over financiering en subsidie

In het plan krijg je informatie over verschillende mogelijkheden rondom subsidie en financiering.

Controle na 1,5 jaar

Na 1,5 jaar controleert een expert de kwaliteit van het geleverde werk. Als dit nodig is, worden afspraken gemaakt om eventuele problemen op te lossen.

Heb jij interesse in een totaal isolatieplan

  • Je wordt binnen 2 werkdagen gebeld om een afspraak in te plannen.
  • Tijdens de afspraak bekijkt en bespreekt de expert alle mogelijkheden met je.
  • Je krijgt het totaal isolatieplan thuisgestuurd. De kosten van het plan (€ 195,-) worden in mindering gebracht bij akkoord op een opdracht vanaf € 5.000,-.
Voorbeeldadvies

Interpolis en isoleren, waarom?

Het klimaat verandert. De kans op extreem weer verdubbelde de afgelopen 5 jaar. Dat veroorzaakt meer schade aan onze huizen. Interpolis wil mensen stimuleren en helpen om duurzamer te wonen en te leven. Om zo samen beter voor het milieu te zorgen en voor minder schade en ongemak thuis. We zoeken steeds naar slimme oplossingen die daarbij helpen. IsoleerWijzer is zo’n oplossing.

Wat heeft Interpolis met Isoleren?