Dakisolatie

Optimale bescherming tegen kou en warmte met dakisolatie. Veel warmte in huis verdwijnt door convectie naar de bovenste etages. Daar is de reis naar buiten snel gemaakt. Het is zo logisch als het klinkt: door het dak verdwijnt veel warmte. En dat is makkelijk te verhelpen door je dak goed te isoleren.

Is jouw woning geschikt voor dakisolatie?

Ben je benieuwd welke isolatiemogelijkheden bij jouw huis passen? Doe dan de online-isolatiecheck en krijg direct inzicht in jouw mogelijkheden.

Wat levert dakisolatie op?

Met goede dak- en/of zolderisolatie kan je flink besparen op je energierekening. Een niet geïsoleerd dak is verantwoordelijk voor ongeveer een kwart van het warmteverlies in huis.

Als je dak goed geïsoleerd is, kan je er ook meteen een mooie ruimte van maken. Want op een goed geïsoleerde zolder zit je een stuk lekkerder! 

Met een gemiddeld dak bespaar je gemiddeld tot 25% op je gasrekening. Dat scheelt enorm veel stookkosten en dus ook CO2-uitstoot. De terugverdientijd bij dakisolatie ligt tussen de 5 en 7 jaar.

Welke materialen gebruiken wij?

Voor dakisolatie maken wij gebruik van drie verschillende systemen. Samen met de adviseur kies je een systeem die het beste past bij jouw woning en wensen. Om een goede keuze te maken vergelijken we samen verschillende eigenschappen, waaronder: de prijs, isolatiewaarde, afwerkingsniveau, stootvastheid en akoestiek.

Amarillo

Ons voordeligste dakisolatiesysteem. Je krijgt een goede isolatie met een mooie witte afwerking. Amarillo maakt van je zolder een overzichtelijke en lichte ruimte.

Aurora

Dit is het meest gekozen isolatiesysteem. Met Aurora haal je een goede isolatiewaarde in huis. En je hoeft hier helemaal niets meer aan te doen. Kant-en-klaar zoals het bedoeld is.

Apollo

De basis van dit systeem is een sterke laag purschuim. Compleet naadloos en winddicht. De bekleding met gipsplaten zorgt ervoor dat je zelf nog alle kanten op kunt qua afwerking.

Bron begeleidende cijfers: MilieuCentraal.

Interpolis helpt jou met isoleren.

Onze partners QBuild en Pluimers Isolatie zijn de experts. Zij verzorgen het advies en de uitvoering. Het isoleren van een woning is maatwerk, want geen woning is hetzelfde. De adviseur weet precies welke oplossingen er voor jouw woning het meest geschikt zijn.