Onze maatregelen met betrekking tot het coronavirus

Deze periode is voor ons allemaal nieuw en onwennig. Daar zijn we ons bewust van. Het raakt ons allemaal en de gezondheid staat voorop. We houden ons aan de geldende RIVM-richtlijnen.

Een telefonische afspraak is mogelijk

Tijdens het inplannen van een afspraak bespreken jullie samen de mogelijkheden. Pluimers Isolatie kan in bepaalde gevallen het voortraject doen zonder huisbezoek van een expert. Dit kan bijvoorbeeld als je een afspraak voor een offerte wilt maken. Tijdens een telefonische afspraak op basis van een speciaal programma maken ze een schatting voor een offerte, die is afgestemd op jouw woning en wensen. Er hoeft op deze manier pas een expert bij je thuis te komen na acceptatie van deze indicatieve offerte.

Een bezoekafspraak inplannen kan ook gewoon, isoleren is toch maatwerk. Zeker als je veel vragen hebt over de mogelijkheden werkt een bezoekafspraak toch het beste. Deze afspraak plannen jullie in afhankelijk van jouw wensen. Het kan zowel voor de korte of juist langere termijn. Weet dat onze experts zich tijdens een bezoek altijd houden aan de RIVM-richtlijnen.

Als je al een afspraak hebt staan

De afspraak kan rekening houdend met de geldende maatregelen en richtlijnen doorgaan. Je kunt de afspraak ook verzetten naar een later moment als daar je voorkeur naar uitgaat. Daar hebben we uiteraard begrip voor.

Iemand ziek of verkouden? Verzet je afspraak

Heb je een afspraak staan en is er iemand in huis verkouden of ziek? Neem hierbij het zekere voor het onzekere en zeg je afspraak af. Zo staan de experts niet voor niets bij je op de stoep. In de bevestiging van je afspraak vind je het juiste nummer om de afspraak af te zeggen en of naar een later moment te verzetten.